Logo
Deze content is een initiatief van Sabato Connect, buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van Sabato.

Minder is overtuigend meer

De nieuwe Range Rover ademt meer dan ooit moderne luxe uit, maar focust daarbij op de essentie. Dat resulteert in een ongeëvenaarde SUV op maat van de ‘New Generation of Leaders’.

Range Rover staat al vijftig jaar aan de top van het luxe-SUV-segment. De nieuwe Range Rover is met zijn gamma van efficiënte mild hybrid, plug-in hybrid en vanaf 2024 ook volledig elektrische wagens helemaal klaar voor de toekomst, maar dan wel met respect voor het rijke verleden van het automerk. Dat vertaalt zich in een combinatie van inspirerend vakmanschap en esthetische elegantie met technologische innovaties, goed voor krachtige prestaties en een meer dan aanvaardbaar rijbereik.

Advertentie

Luxe staat zoals altijd centraal, maar deze nieuwe Range Rover zweert bij het principe ‘minder is overtuigend meer’. Bij het ontwerp lag de nadruk dan ook niet zozeer op toevoegingen, maar eerder op doordachte verfijningen die focussen op het échte leven. Die aanpak leidde tot het gebruik van duurzame materialen, een geraffineerd interieur met vier, vijf of zeven comfortabele plaatsen, verschillende designthema’s en uitgebreide mogelijkheden om te personaliseren. Hij is kortom de meest begeerlijke Range Rover ooit gemaakt.

Sergio Herman & de nieuwe Range Rover

”Als mensen me vragen of ik een goede leider ben, dan zeg ik altijd dat ik gewoon mezelf ben, maar respect, perfectionisme, doorzettingsvermogen en passie heb. Als ik dat voel en zie bij mensen, dan zitten ze echt in m’n hart, dan ga ik er alles aan doen om die mensen verder te helpen”

Sergio Herman
sterrenchef en entrepreneur

Perfectionisme en passie

Met zijn meeslepende rijervaring richt de nieuwe Range Rover zich tot de ’New Generation of Leaders’ in verschillende vakgebieden. Deze blijven trouw aan vakmanschap en schoonheid, terwijl ze continu innoveren en hun teams coachen en inspireren. Sterrenchef Sergio Herman – onlangs bekroond tot ‘Entrepreneur of the Year’ door Gault&Millau-  is zo’n nieuwe leider én ook een overtuigde Range Rover-rijder. ”Voor mij is onderweg zijn in alle comfort heel belangrijk. Het is een moment van rust, fantaseren over nieuwe gerechten, nadenken over de dag, telefoongesprekken voeren, maar vooral ook terug naar huis toe rijden en denken ‘wat kan morgen beter?’’, legt hij uit.

Zijn verschillende fine dining restaurants zijn een ode aan de zee in haar puurste vorm en aan zijn Zeeuwse roots. Sergio combineert lokale producten en eerlijke smaken tot superieure gerechten met respect voor de natuur. "Het is belangrijk om je eigen persoonlijkheid en je eigen stijl in je bord te leggen”, zegt hij daarover.

Lees hier meer.

Lees verder
Logo
Deze content is een initiatief van Sabato Connect, buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van Sabato.