Logo
Deze content is een initiatief van Sabato Connect, buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van Sabato.

Waardevol om te geven, schitterend om te krijgen

©Jonas Lampens

Wat past er beter bij de vele mooie facetten van la mamma dan een schitterende diamant? Vereeuwig je liefde voor moeder in een tijdloos geschenk: een uniek handgemaakt juweel van Baunat of Valquère.

Baunat Group, de fabrikant en designer van de merken Baunat en Valquère staat voor smart luxury. Design, kwaliteit en afwerking zijn prioriteit, dan pas komen marketing en imago. Dat vertaalt zich in interessante prijzen en een hoge klantentevredenheid. Celebrities en royalties kennen de weg, maar de merken pakken hier niet mee uit.

High jewelry, made in Antwerp

Antwerpen kent een lange traditie in de diamantbewerking en juweelvervaardiging en evolueert mee met de sector. Baunat Group zit aan de bron van een schat aan vakmanschap en technologie. De makers werken enkel met perfect geslepen gecertificeerde diamanten, 18-karaats goud en 950 platina. Een ring, halsketting, armband, oorbellen: alles is mogelijk. Van minimalistisch tot exuberant, volledig op maat.

Advertentie
©Jonas Lampens

Dromen waarmaken

De vraag van de klant, hoe uitdagend ook, is altijd het vertrekpunt. Een diamond jewellery advisor begeleidt het creatieproces, met in de hoofdrol een ervaren ontwerper en verschillende vakmensen. Van ruwe schets en 3D-model tot realisatie, finetuning en oplevering neemt dit gemiddeld vier weken tijd in beslag.

©Jonas Lampens

Keuze uit natuurlijke of lab grown diamant

Baunat werkt met natuurlijke diamanten, Valquère met de lab grown versie. Dat leidt tot een aanzienlijk prijsverschil. De onderliggende waarde van een gedolven steen is groter, maar qua helderheid en schittering is er geen verschil. En beide varianten zijn wel degelijk echt. In tegenstelling tot kristal of synthetische stenen vormt lab grown een volwaardig alternatief. Dankzij in het labo gekweekte gems ligt kleur, zoals de zeldzame roze of blauwe diamanten, binnen handbereik tegen een betaalbare prijs. Dat biedt extra ontwerpmogelijkheden.

©Jonas Lampens

Bereikbare topservice

Nog een voordeel: Baunat en Valquère zijn zeer bereikbaar. Zowel in de eigen toonzalen in binnen- en buitenland als online. Kennismaken, overleggen, meten, passen, afhalen, verzenden: alles verloopt vlot en met veel toewijding en respect. Het gaat tenslotte om liefdevolle cadeaus voor het leven.

baunat.com
valquere.com

Logo
Deze content is een initiatief van Sabato Connect, buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van Sabato.