Logo
Deze content is een initiatief van Sabato Connect, buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van Sabato.

Elegant, verjongend en verrassend circulair

©Natan

Op de catwalks in De Munt in Brussel en het Eye Filmmuseum in Amsterdam illustreerde La Maison Natan grandioos hoe welkom de verlossende zomer is.

Natan Spring-Summer 2021


Met Matisse en Gauguin als inspiratie ontvouwden Edouard Vermeulen en zijn team een bijzonder draagbare casual chic collectie. ‘Er zijn amper speciale gelegenheden voorlopig, maar iedereen hoopt vurig om binnenkort weer een sociaal leven te hebben. Voor deze lente en zomer ontwierpen we dan ook toegankelijke blijvers. Heel wijde broeken gecombineerd met knitwear, tops met opvallende mouwen op midirokken, terras- en vakantieproof jurken. Genieten in stijl is de boodschap’, zegt Edouard Vermeulen, bezieler van Natan. Getuige het opgewekte kleurenpalet met terracotta, zonnegeel, pioenroze, mosgroen en het legendarische Natan-mandarine.

Ik ben heel dankbaar dat onze klanten mee de lokale mode-industrie steunen, tegen de opmars van fast fashion in.
Edouard Vermeulen
Bezieler van Natan

La Maison Natan speelt zoals altijd meesterlijk met stoffen, texturen en prints. Een vloeiend samenspel van fris katoen, popeline, chiffon, katoencanvas met ramee en zijde met raffia-accenten. ‘Van de ons kenmerkende verrassende eenvoud tot een mix van abstracte bloemvormen met brede organische strepen. Via complete silhouetten, inclusief accessoires, schenken we onze klanten extra shopcomfort.’

Edouard Vermeulen blijft trouw aan zijn missie: Belgische superkwaliteit leveren. ‘Ik ben heel dankbaar dat onze klanten mee de lokale mode-industrie steunen, tegen de opmars van fast fashion in.’

Circular: creatieve recouture

‘Circular is onze elegante en respectvolle oplossing voor de shockoverstock na de eerste lockdown. Veel mensen stopten hun hart en hun energie in het ontwerpen, maken en aanbieden van die kledingstukken. Dat mocht niet verloren gaan.’ Edouard Vermeulen, zijn stilisten en modellisten togen extra creatief aan de slag met hun favoriete stuks. Zo transformeerden twee hemden in een jurk, en herrees een trui als rok. De perfect geproportioneerde limited editions trekken begin april van het atelier weer de boetieks in.

www.natan.be (@natancouture )


Logo
Deze content is een initiatief van Sabato Connect, buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van Sabato.