Onze must-visits tijdens Brussels Design September

Van een wereldberoemde designer over een nieuw lezingenfestival tot mindfulness: dit zijn onze must-visits tijdens Brussels Design September 2023.

Deze maand is het opnieuw Design September: Brussel staat helemaal in het teken van alles wat met interieur te maken heeft. Wij tippen alvast ‘Renewal’ (nog het hele weekend), een parcours langs studio’s die tonen hoe design je helpt bij een bewuste levensstijl: van een circulaire economie tot mindfulness of een betere connectie met de natuur. Onder meer het collectief Onbetaalbaar neemt daaraan deel.

Het collectief Onbetaalbaar neemt deel aan ‘Renewal’, een parcours langs studio’s die tonen hoe design je helpt bij een bewuste levensstijl.
©Design Museum Gent
Advertentie
Advertentie

We kijken ook uit naar het nieuwe lezingenfestival ‘Celles qui font design’ (van 19 september tot 27 oktober), over vrouwen in de designwereld.

De ‘Contemporary Design Market’ heet voortaan ‘For The Now’ en smelt samen met de vintagebeurs ‘Brussels Design Market’: op 23 en 24 september. Samen goed voor 150 vintagedealers en 40 hedendaagse ontwerpers.

Advertentie
Advertentie

Nog in onze highlights zit de solotentoonstelling over de speelse Spaanse designer Jaime Hayón in het MAD.

De speelse Spaanse designer Jaime Hayón heeft een solotentoonstelling in het MAD.
©Salva Lopez

Brussels Design September
| Website | designseptember.be

Advertentie