Advertentie
Advertentie
sabato

Zij maakten 2018

Lewis Hamilton ©VAN MOSSEVELDE +N / AUGUST

Onze bests of van het voorbije jaar.

1. Virgil Abloh

Virgil Abloh ©Lauren Fleishman/The NewYork Times/ Reporters

Zijn streetwearlabel Off-White explodeerde. Louis Vuitton benoemde hem tot creatief directeur van de mannencollectie. En voor de prelaunch van zijn tapijtencollab met Ikea moesten ze de deuren vroegtijdig sluiten vanwege de stormloop. Virgil Abloh werd dé modehype van 2018. 

2. Lewis Hamilton

Lewis Hamilton ©VAN MOSSEVELDE +N / AUGUST

In 2018 werd Lewis Hamilton voor de vijfde maal wereldkampioen Formule 1. Sabato sprak met hem over geld, zijn ups en downs én zijn plannen in de mode.

3. Gert De Mangeleer en Joachim Boudens van restaurant Hertog Jan

Joachim Boudens en Gert de Mangeleer ©Karoly Effenberger

Chef Gert De Mangeleer en sommelier Joachim Boudens zetten 2018 in met groots nieuws: gedaan met Hertog Jan. Sabato dook met hen de nacht in voor een gesprek over het hoe en waarom van de sluiting van hun driesterrenrestaurant.

4. Vincent Van Duysen

Vincent Van Duysen ©Fred Debrock

Gemiddeld één vlucht per week. Projecten in Los Angeles, Bangkok en Milaan. Creatief directeur bij twee designbedrijven. En een tweede boek bij de gerenommeerde Engelse uitgever Thames & Hudson. Belgiës bekendste levende architect Vincent Van Duysen weet niet van ophouden. Een gesprek over de complexiteit van eenvoud.

5. Meghan Markle

Meghan Markle ©Contour by Getty Images

Meghan Markle is de derde meest gegoogelde internationale persoon van het jaar. Merken vechten voor een stukje van ’s werelds grootste influencer. Meet Meghan Markle, de vrouw van de Britse prins Harry.

Lees verder

Advertentie
Advertentie
Advertentie