Caché, Parijs, Frankrijk

Schitterende, eenvoudige en verfijnde gerechten, met een lokale inslag en met Spaanse, Japanse en Mexicaanse invloeden in de afwerking en in de bijgerechten.

Op het bord Een mediterrane keuken. Schitterende, eenvoudige en verfijnde gerechten, met een lokale inslag en met Spaanse, Japanse en Mexicaanse invloeden in de afwerking en in de bijgerechten.

In de keuken Sylvain Roucayrol is een belofte. Je voelt dat de chef houdt van onverwachte horizonten. Hij groeide op in Perpignan, een streek die het midden houdt tussen de klassieke Franse gastronomie en die van een meer gedurfd Catalonië.

Advertentie
Advertentie

In het geheugen Een intiem kader aan het einde van een binnenplaats, naast het kerkhof Père Lachaise. Het restaurant heeft sinds de opening op discretie gespeeld. Het resultaat is en geweldige buzz en 40.000 volgers op Instagram.

Aan te bevelen We hadden het al over de Spaanse accenten. Probeer de enorme gambero rosso, kort geflambeerd op de barbecue. Spaans erfgoed. Jodium dat de mond zuivert. Vergeet niet te reserveren! Probeer anders Amagat, zijn tweede restaurant, met een nóg meer uitgesproken Spaans accent, een paar stappen verderop.

Advertentie
Advertentie

Op de rekening Reken op 60 euro per persoon, met de wijn en zonder je echt te laten gaan.

Villa Riberolle 23, 75020 Parijs, tel. +33.6.09.31.61.62, cache-paris.com

Advertentie
Gesponsorde service

Lees Meer