Forest, Parijs, Frankrijk

Een eerlijke, natuurlijke en ecologisch verantwoorde keuken op een van de mooiste terrassen van Parijs, aan het Palais de Tokyo, met uitzicht op zowel de Seine als de Eiffeltoren.

Op het bord Een eerlijke, natuurlijke en ecologisch verantwoorde keuken op een van de mooiste terrassen van Parijs, aan het Palais de Tokyo, met uitzicht op zowel de Seine als de Eiffeltoren. De naam van het restaurant is gebaseerd op ‘A Forest’, de legendarische hit van The Cure.

De naam van het restaurant is gebaseerd op ‘A Forest’, de legendarische hit van The Cure.
Advertentie

In de keuken Julien Sebbag is een flamboyante autodidact, die als businessstudent in Londen van koers wijzigde. Nadien ging hij ook nog een jaar ervaring opdoen in Tel Aviv, en nam vandaar heel wat oosterse invloeden mee naar Parijs. Sebbag heeft met Chez Oim ook een eigen restaurant en was tevens de culinaire kracht achter Créatures en recent Tortuga, de horecazaken op het dak van de Galeries Lafayette. 

In het geheugen De ultieme rust die je hier ervaart te midden van een van ‘s werelds drukste steden.

Uit te proberen Het hallabrood (traditioneel joods brood) met verse hummus en zowat alle gerechten met vis zijn Sebbags specialiteiten. Proef zeker de tonijntartaar met gele kiwi.

Advertentie
Advertentie

Op de rekening De verschillende gerechtjes om te delen schommelen tussen 10 en 35 euro.

11 Avenue du Président Wilson, 75116 Parijs, tel. +33.1.84.25.12.22, forest-paris.com

Advertentie
Gesponsorde service

Lees Meer