Halle aux Grains, Parijs, Frankrijk

Alles is in het werk gesteld om je een onvergetelijk bezoek te laten beleven: een adembenemend uitzicht op de koepel uit 1889, de architectuur van Tadao Ando en de daken van Parijs.

Op het bord Volgens Michel en Sébastien Bras is de perfectie verhuisd van de toppen van Aubrac (Laguiole) naar de bovenste verdieping van de Bourse de Commerce in Parijs, die ook het museum van zakenman en kunstverzamelaar François Pinault huisvest.

In de keuken Samen vormen Michel Bras en zijn zoon Sébastien al lang een gastronomisch en culinaire quatre-mains. De twee koks zijn verre van nieuwkomers op de culinaire scene. Ook de kaart van het restaurant in het Musée Soulages in Rodez is van hun hand. Hier vinden we hen in een interpretatie van chef-kok Maxime Vergely.

Advertentie
Advertentie

In het geheugen Alles is in het werk gesteld om je een onvergetelijk bezoek te laten beleven: een adembenemend uitzicht op de koepel uit 1889, de architectuur van Tadao Ando en de daken van Parijs. Het interieur is van de ontwerpers en broers Ronan en Erwan Bouroullec en er werden verschillende designers aangesproken voor de tafeldecoratie.

Aan te bevelen De vleug haver gekristalliseerd met zwarte peper op een champignon de Paris, rund uit Aubrac of een variatie op het origineel uit 1981 van zachte biscuit met gesmolten chocolade. Er is een exclusieve wijnkaart per druivenvariëteit met 30 nieuwe flessen.

Advertentie
Advertentie

Op de rekening Ontdekkingsmenu: 5 gangen 78 euro, 7 gangen 98 euro.

Bourse de Commerce 2 rue de Viarmes, 75001 Parijs, tel. +33.1.82.71.71.60, halleauxgrains.bras.fr

Advertentie
Gesponsorde service

Lees Meer