Zuma, Londen, Verenigd Koninkrijk

De Japanse keuken in een glamoureus en hedendaags jasje.

Op het bord De Japanse keuken in een glamoureus en hedendaags jasje. Rainer Becker, die Zuma bijna twintig jaar geleden oprichtte, was de eerste om ‘izakaya’ in Londen te introduceren, een casual manier om kleine gerechten afwisselend op de tafel te laten verschijnen.

In de keuken De open keuken wordt sinds kort geleid door chef Toby Burrowes, die na een onderling dispuut was vertrokken bij het nabijgelegen sterrenrestaurant
Elystan Street.

Advertentie
Advertentie

In het geheugen Behalve het uitstekende Aziatische eten is ook de sfeer bij Zuma ongeëvenaard. Hier zitten zowel millennials in sneakers als zakenlui in maatpak.

Aan te bevelen Zuma is een ideale plek om met een groter gezelschap te gaan dineren, vooral omdat je dan van meer gerechten kunt proeven. Ben je alleen of met twee, kies dan zeker voor de gefrituurde inktvis met groene chili en limoen. En vraag raad aan de vrouwelijke sakesommelier.

Advertentie
Advertentie

Op de rekening Je stelt natuurlijk zelf de verschillende gerechtjes samen, maar reken toch op ruim 40 euro voor een volledige maaltijd zonder drank.

Raphaël Street 5, Knightsbridge, SW71DL Londen, tel. +44.20.75.84.10.10, zumarestaurant.com

Advertentie
Gesponsorde service

Lees Meer