Technische problemen met de krant
Sluiten
Nieuws
Home
Meest recent
Oorlog in Oekraïne
Podcasts
Politiek & economie
Ondernemen
Hr
Innovatie
Tech
Opinie
Cultuur
Sabato
Markten
Overzicht
Koersenbord
Beurzen
Fondsen
Wisselkoersen
Grondstoffen
Rente
Portefeuille
Netto
Meest recent
Energie
Belastingen
Vastgoed
Erven en schenken
Pensioen
Bankieren en Verzekeren
Werk
Gezinsuitgaven
Sparen en fondsen
Belangrijke mededeling
Krant
Help
menu
close
Zoeken!
Zoeken!
Sabato
Gastronomie
Gastronomie
Gastronomie
sabato
Culinair brutalisme: kunstenaar Carsten Höller opent restaurant
Gastronomie
sabato
Oscar Niemeyers laatste project Château La Coste in de Provence
Proefwerk
sabato
Getest: De food upgrade van Wullaert en Christiaens in Vintage
Jan Scheidtweiler aan tafel bij Vintage in Kontich: nieuw leven in de boerderij.
Entertainment
sabato
Jean-Michel Loriers: "ik zaagde mijn lievelingsbank uit een es in mijn tuin"
Toptraiteur Jean-Michel Loriers over het leven op het puntje van zijn stoel: Neil Armstrong, een omgevallen es en een diner met zijn moeder.
Proefwerk
sabato
Getest: het Parijse pop-uprestaurant van Albert Adrià en Alain Ducasse
Jan Scheidtweiler aan tafel bij ADMO in Parijs, het pop-uprestaurant van de supersterren Alain Ducasse en Albert Adrià.
Design
sabato
Ontwerper Paola Navone’s verse 'Fish & Fish'-servies voor Serax
De 71-jarige architecte, interieurontwerpster en productdesigner Paola Navone is een grote dame in de designwereld. Haar servies voor Serax wordt in toprestaurants als La Grenouillère gebruikt.
Food
sabato
Seppe Nobels: ‘Niets doen en wachten is geen optie meer’
In zijn nieuwe Antwerpse restaurant Instroom laat topchef Seppe Nobels asielzoekers uit alle werelddelen in de potten roeren. ‘Het was tijd voor een nieuw verhaal. Ik wilde als chef iets teruggeven, maar ook zelf weer bijleren.’
Food
sabato
Getest: het bijzondere uitzicht van restaurant Toit
Jan Scheidtweiler aan tafel bij Toit in Eigenbrakel: eten op het dak van een showroom.
Food
sabato
8 foodiebestemmingen die Antwerpen weer op de kaart zetten
Het is geen toeval dat Antwerpen vandaag met The World’s 50 Best even het epicentrum is van de wereldwijde gastronomie. Dit jaar is er geen dynamischer culinaire plek dan de havenstad. Dit zijn de spannendste nieuwkomers.
Food
sabato
Topchef Willem Hiele verhuist naar iconisch gebouw nabij Oostende
Sterrenchef Willem Hiele is klaar voor zijn nieuwe hoofdstuk. Van het vissershuisje achter de duinen van Koksijde gaat het naar een imposante brutalistische villa in de polders van Oostende, inclusief hotel.
Food
sabato
Getest: de beloftevolle keuken van Nebo in Antwerpen
Recensent Jan Scheidtweiler aan tafel bij Nebo in Antwerpen: op zoek naar de hemel bij chef Dimitri De Koninck.
Food
sabato
Recept: gevulde ananastomaat à la Yayoi Kusama
Chef en kunsthistoricus Matthieu Beudaert kookt de kunstactualiteit na. Deze week: de pompoen van Yayoi Kusama.
Wijn
sabato
De hybride flessen van sommelier Andy De Brouwer
Sabato tipt de eigenzinnige Velours-Bar in Halle, een wijnbar met een terras waar sommelier Andy De Brouwer ons zijn drie favoriete flessen voorstelt.
Food
sabato
Getest: de vertrouwde gerechten van bistro De Vijvers
Recensent Jan Scheidtweiler aan de terrastafel van De Vijvers in Averbode, de nieuwe bistro van sterrenchef Thijs Vervloet.
Gastronomie
sabato
De run op rum: 'De prijzen swingen de pan uit'
Wilde je vroeger indruk maken op gasten, dan haalde je een goede whisky boven. Maar het tij lijkt te keren: de rumrenaissance overtuigde zowel fijnproevers als supermarkten.
Food
sabato
De groentechefs die elke vegetariër geproefd moet hebben
Bij deze twaalf gastronomische restaurants zijn vegetarische gerechten niet zomaar een klein hoekje op de kaart, maar domineren ze het menu.
Entertainment
sabato
10 pop-upbars die Brussel deze zomer doen bruisen
De evenementenkalender staat de komende weken nog op een lager pitje, maar dat maakt de wildgroei aan trendy zomerterrassen meer dan goed. Onze favorieten in de hoofdstad.
Food
sabato
Deze tien topchefs lanceerden een origineel zomerconcept
Door de verstrengde coronamaatregelen laait de klopjacht op een restaurant met een terras weer op. Deze tien topchefs gingen nog een stapje verder, en staken hun restaurant in een gloednieuw, coronaproof zomerjasje.
Gastronomie
sabato
Vergeet mojito, de koffiecocktail is het nieuwste zomerdrankje
In nasleep van de coldbrewhype en de gin-tonicrage verovert een nieuw zomerdrankje de hipstercafés: de koffiecocktail, die het beste van beiden combineert.
Proefwerk
sabato
Getest: sterrenrestaurant Benoit & Bernard Dewitte in Zingem
De broers Benoit (de chef) en Bernard (de sommelier) Dewitte leggen de lat hoog in hun ouderlijk huis dat gemaakt lijkt voor de cover van een designtijdschrift.
Design
sabato
Van biobrandstof tot vleesvervanger: zeewier is het materiaal van de toekomst
De tijd dat u zeewier vooral kende als het randje rond sushi, is voorbij. Van haute couture tot vleesvervanger, huidverjonging of meubelmateriaal: zo kan het slijmerige goedje de wereld redden.
Gastronomie
sabato
interactief
In kaart: vind de beste restaurants in uw buurt
Zomers tafelen dit weekend? We verzamelden honderden Belgische adressen voor fijnproevers op één interactieve kaart, getest en goedgekeurd door Sabato.
meer sabato
Wijn
Gastronomie
Auto
Algemeen
Reizen
Design
Kunst
Entertainment
Proefwerk
Architectuur
Sport
Fotografie
Beauty
srv
Sabato-Restozoeker
Mode
100 bijzondere restaurants in België
newhome
Interieur
Food
Mind & Body
newhome
Sabato Recepten
Sabato Instagram
City guides
Sabato Travel
100 eetervaringen die blijven hangen, in België en de rest van Europa
Sabato Travel 2022
Sabato Travel Tiktok
Advertentie
Gesponsorde inhoud
Gesponsorde inhoud
Gesponsorde bedrijfsberichten
Gesponsorde bedrijfsberichten