Advertentie
Advertentie
sabato

Boco-keten opent nu ook in België

©Boco

Nu weckpotten helemaal hip zijn als drinkglazen mogen we ze ook als bord gebruiken. Toch volgens Vincent en Simon Ferniot, twee broers die in Parijs al zes Boco-restaurants op hun naam hebben staan.

De bekendste Franse chefs stellen er gerechten samen die je er in weckpotjes kunt eten. Denk aan parmentier van varken en mousseline van wortels met komijnzaad, een recept van driesterrenchef Emmanuel Renaut. De potjesgerechten kan je ook online bestellen of afhalen en ze vervolgens thuis opwarmen.

Het concept komt nu naar België met een winkel annex restaurant op de Brusselse Louizalaan. Op dit ogenblik werken drie Belgische chefs aan een menu, onder wie Lionel Rigolet en Pierre Wynants (Comme chez Soi) en patisseriechef Paul Wittamer.
Boco, Louizalaan 521, 1050 Brussel. www.boco-be.com

Lees verder

Advertentie
Advertentie
Advertentie