Deze Brusselse toprestaurants en traiteurs leveren nu aan huis

Tijdens de strijd tegen het coronavirus blijven alle restaurants de komende weken gesloten. Elke dag zelf koken hoeft gelukkig niet: heel wat Brusselse chefs lanceerden een afhaal- of bezorgdienst.

Voetjes onder tafel zonder besmettingsgevaar: zo steunt u de lokale horeca in coronatijden.

Cocina

Advertentie
Advertentie
Cocina

De glutenvrije pizze, smaakvolle antipasti en pasta’s van Cocina eet je nu gewoon aan de keukentafel, want de volledige menukaart is te bestellen via Uber Eats. Het Italiaanse restaurant werkt momenteel ook aan een afhaalservice. Alle gerechten zijn vers en huisgemaakt.

Cocina Aperitivo Bar et Pizzeria. Rue Lesbroussart 16 à 1050 Ixelles et Cocina Negozio & Trattoria - Rue Washington 149 à 1050 Ixelles.

Advertentie
Advertentie

Meat Bar

Meat Bar

Zin in een stukje perfect gegaard kwaliteitsvlees? Chef Kevin Lejeune levert zijn bekende vleespotjes met saus en seizoensgroenten via een bezorgservice. Verder zijn flessen wijn, ambachtelijk brood, charcuterieschotels en desserts af te halen bij de traiteur, net als de gerechten van sterrenrestaurant La Canne en Ville.

Meat Bar. Avenue Georges Henri 250 à 1200 Woluwe-Saint-Lambert. Le service de livraison est mis en place via le numéro 0486/93.11.41.

From Comptoir

From Comptoir

Goed nieuws voor inwoners van Sint-Gillis: de uitbaters van de crèmerie en kaaswinkel From Comtoir hebben besloten om de traiteur van het restaurant open te houden. Naast kaas in alle maten en soorten, pronken ook fijne vleeswaren, taarten en melkproducten achter de toog.

From Comptoir. Chaussée de Charleroi 136 à 1060 St-Gilles.

Voltaire

Voltaire

Hamsteraars zijn welkom bij kruidenierszaak Voltaire om en masse kwaliteitsproducten in te slaan, fijnproevers zijn dan weer gediend met de traiteurdienst van het restaurant. Van zeevruchten tot salades, eentonig wordt uw dieet de komende weken niet. Ook bezorging aan huis is mogelijk.

Voltaire. Place Brugmann 3 à 1050 Ixelles. La plateforme www.shippr.io est utilisée pour les livraisons à domicile.

Bistro Nazionale

Bistro Nazionale

 De jongste telg van de Cocina-groep staat bekend om de Franse brasseriekeuken met innovatieve twist, van gegrild rundvlees alla Fiorentina tot een moderne versie van balletjes in tomatensaus. Die mediterrane specialiteiten worden nu ook aangeboden via Uber Eats. Bovendien werkt het restaurant aan een afhaaldienst.

Bistro Nazionale. Rue Lannoy 2 à 1050 Ixelles. Le bistro propose un service take-away et livraison via Uber Eats pour la totalité des plats proposés sur la carte.

Loola

Loola

 De gezonde snackbar Loola staat garant voor copieuze salades en pizza’s. Zowel het verkooppunt in Boondael als aan Louiza blijft de komende week open om maaltijden op te halen aan de ingang, vooraf te bestellen via de website. De openingstijden veranderen niet.

Loola Louise, Avenue Louise 300 à 1000 Bruxelles et Loola Boondael, Chaussée de Boondael 467 à 1050 Ixelles.

Dam Sum

Dam Sum

Het door Gault&Millau bejubelde Dam Sum creëerde een volledig aangepaste menukaart, waarvan alle gerechten 7/7 aan huis bezorgd worden. Doen alvast watertanden: de tiental verschillende dim sums, noedelsoepen en smeuïge buns.

Great Market

Great Market, dédié aux saveurs méditerranéennes.

Great Market, de eerste supermarkt voor authentiek mediterrane smaken, blijft open, net als bijbehorende traiteur. Originele gerechten van Spanje, Portugal, Griekenland en het Midden-Oosten kunnen afgehaald worden in de winkel nabij Meiser.

Great Market. Chaussée de Louvain 650-652 à 1030 Bruxelles.

Pistolet

Pistolet

De veredelde baignets van Pistolet vallen dan niet langer oppeuzelen aan de Zavel, ze worden nu wel aan huis geleverd in een elegante doos. Voor wie uitgekeken is op zijn karige boterhammen tijdens het thuiswerken.

Pistolet. 24-26 Rue Joseph Stevens à 1000 Bruxelles.

Nog meer Brusselse restaurants met afhaal- of leverdienst ontdekken? Bekijk deze lijst op visit.brussels.be.

Advertentie