Advertentie
sabato

3 nieuwe en Belgische merken die jij nog niet kent

Jungle Society ©rv

Beach- en swimwearcollectie met jungleprints en monochrome pastelkleuren bij Jungle Society. Ga voor zwart en wit met de eerste capsulecollectie van Marjan Storme. Maak komaf met de lastige zoektocht naar geschikte outfits voor op het werk met het nieuwe merk Mona wie.

Jungle Society

Jungle Society ©rv

Zonnen zonder te smeren? Het kan in de eerste beach- en swimwearcollectie Jungle Society van Amanda Cortez de Murga, een Braziliaanse uit Brussel. Keuze uit twee motieven: jungleprints of monochrome pastelkleuren. Sommige stukken kan je ook omgekeerd dragen, maar de hele collectie beschermt je met SPF 50+ tegen de zon. Very Chanel dan weer zijn de gouden schakels aan de schouderbandjes. Vanaf 120 euro. www.junglesociety.com

Zwart-wit

Marjan Storme ©rv

Modeontwerpster Marjan Storme brengt haar eerste capsulecollectie voor vrouwen uit, helemaal in zwart en wit. De traditionele jazzfunerals uit New Orleans domineerden het moodboard. Het GOTS-label garandeert een milieuvriendelijke en sociaal verantwoorde productie. Te koop volgens afspraak of in de pop-ups die Storme geregeld organiseert. Over de seizoenen hoef je je geen zorgen te maken, Storme brengt slechts één collectie per jaar uit.
Vanaf 299 euro. www.marjanstorme.be

Mona wie?

Mona wie ©rv

Om komaf te maken met de lastige zoektocht naar geschikte outfits voor op het werk, besliste de Belgisch-Portugese Ramona Wilmes ze maar zelf te ontwerpen: meteen de start van het label Mona wie. Haar eerste womanworkwearcollectie bestaat uit vier jurken in blauwe en lichtroze tinten. Mona wie gaat er ook prat op dat de productie in Portugal in de beste omstandigheden gebeurt.
Vanaf 400 euro. monawie.be

 

 

Lees verder

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie