sabato

Bread Street Kitchen, Londen, Groot-Brittannië

Bread Street Kitchen, Londen, Groot-Brittannië

Deze grote luxebrasserie vlak bij St. Paul’s Cathedral is een van de succesnummers van serial chef Gordon Ramsay.

 

 

GETIPT DOOR Deborah Hillburg (blz. 80). De gastvrouw en sommelier van Vinum & Sensum in Knokke was onder de indruk van de dynamiek. ‘Zodra je binnenkomt, voel je het DNA: de sfeer is levendig, rumoerig, met geuren van de grill en geluiden van de open keuken die als muziek in de oren klinken. Hier wordt gekookt en gecreëerd.’

HET RESTAURANT Deze grote luxebrasserie vlak bij St. Paul’s Cathedral is een van de succesnummers van serial chef Gordon Ramsay. Met zijn lederen banken, lange toog en ruime kaart kan je hier terecht voor zowel een ‘irresistible breakfast’ als een ‘grilled delight’.

AAN HET FORNUIS Dario Catapano. De Italiaanse chef werkt al jarenlang in het Ramsay-imperium. Hij hielp bij de opening van een tweede vestiging van Bread Street in Singapore en kwam daarna terug naar Londen als ‘head chef’.

MUST-EAT Wie wordt er niet blij van ‘tamarind spiced chicken wings’, een ‘crispy duck salad’, ‘honey glazed carrots’ of in de Josper gegrilde ribeye? Ook de klassiekers, zoals ‘beef Wellington’ en ‘sticky toffee pudding’, ontbreken niet.

REKENING Een hoofdgerecht kost gemiddeld 24 pond (27,60 euro). (JS)

 gordonramsayrestaurants.com/bread-street-kitchen, 10 Bread Street, Londen, +44.20.30.30.40.50, gesloten tot 1 juli

Lees verder

Advertentie
Advertentie
Advertentie