sabato

Chez Richard, Brussel

Chez Richard

Historische bistro op de Zavel, al sinds 1890. De sfeer van een klassieke, Parijse brasserie. Aangenaam terras, rustig overdag, feestsfeertje ‘s avonds.

Chez Richard, Brussel ©Frédéric Raevens

AAN HET FORNUIS Alexandre Gunsbourg komt op voor een eenvoudige en smaakvolle kaart die klassiekers van de bistrokeuken combineert met ideeën van vroeger. Als daar zijn: halfgegaarde hamburger, ovengebakken aardappelen, frikandel met richardsaus of een heerlijke burrata met ansjovis. Sinds de coronacrisis heeft de bistro een iets beknoptere kaart, meer gericht op de grote caféklassiekers, zoals toast kannibaal of zelfgemaakte frikandel, al hoopt Chez Richard weer snel te kunnen uitpakken met zijn bistromenu.

WINE & CO. Een beperkte, maar goed uitgekiende wijnkaart, met zowel topnamen als biodynamische of natuurwijnen.

KERS OP DE KAART Op zondag: oesters met champagne.

REKENING Dagschotel voor 13 euro (‘s middags), tapas (‘s avonds) van 7 tot 9 euro. (RS)

chezrichard.be, Miniemenstraat 2,1000 Brussel, 0479/61.12.56

Lees verder

Advertentie
Advertentie
Advertentie