sabato

Door 73, Gent

Door 73, Gent ©Pieter D'Hoop

‘Broertje’ van de Gentse sterrenzaak Oak met ‘feelgood sharing dishes’ van chef Marcelo Ballardin.

HET RESTAURANT In dit ‘broertje’ van de Gentse sterrenzaak Oak komen ‘feelgood sharing dishes’ op tafel in een subtiel oriëntaals-mediterraan, eigentijds interieur.

AAN HET FORNUIS Eric Ivandis was lange tijd de souschef van Marcelo Ballardin (Oak).

OP HET MENU Veel kleine gerechtjes die allemaal combineerbaar zijn, zoals gelakte bloemkool met miso en dukkah, shakshuka, buikspek en gepofte aubergine.

MUST-EAT De lekker pittige ‘grandma’s meatloaf’. Een troostrijk gerecht uit de kindertijd van Ivandis.

WINE & CO. Eigentijds aanbod wijnen en bieren. In het restaurant is een bar waar cocktails geserveerd worden, eventueel te combineren met kleine ‘bar bites’. Hiervoor kun je niet apart reserveren.

REKENING Van 6 tot 25 euro per gerecht. (ER)

door73.beHoogstraat 73, 9000 Gent, 09/277.00.00

Door 73, Gent ©Pieter D'Hoop

Lees verder

Advertentie
Advertentie