sabato

Gustave, Grez-Doiceau

Gustave

Een verzorgde seizoenskeuken en een voorliefde voor producten van lokale landbouwers.

Gustave

HET RESTAURANT Elegante bistro in het hart van het Waals-Brabantse Grez-Doiceau met een verzorgde seizoenskeuken en een voorliefde voor producten van lokale landbouwers.

AAN HET FORNUIS  Een duo: Arnold Godin en Isabelle Bervoets vullen elkaar perfect aan. Ze zijn ook vennoten. Godin werkte eerder in een paar gereputeerde Brusselse restaurants en hielp ook Le Majestic in Fez, Marokko, aan zijn uitstekende reputatie.

WINE & CO. Op de kaart staan natuurwijnen. Gustave importeert zijn wijnen rechtstreeks en je kan er ook meenemen naar huis.

MUST-EAT De verrassende kip met rivierkreeft.

REKENING 25 euro voor de lunch (één formule ‘s middags, in twee shifts). ‘s Avonds à la carte in drie shifts, reken op 60 euro per persoon. 

restaurant-gustave.be, chaussée de Jodoigne 9, 1390 Grez-Doiceau, 010/81.28.78


Lees verder

Advertentie
Advertentie
Advertentie