sabato

La Marelle Café, Blaregnies

La Marelle Café, Blaregnies

HET RESTAURANT De café-brasserie van het dorp. Familiale keuken. Alles wordt met veel zorg bereid. Een geheim adresje ook voor verwoede bridgespelers. Groot terras en speelplein.

AAN HET FORNUIS Geopend door Éric Fernez, chef van het tweesterrenrestaurant D’Eugénie à Émilie, een van de beste adressen in Wallonië. De keuken is het terrein van dochter Émilie - een vrouw die weet wat ze wil - en schoonzoon Maxence, een kenner van de Belgische bieren.

DRINKS & CO. Uitmuntende bierkaart.

MUST-EAT ‘L’hâte levée’, een typisch streekgerecht op basis van varken, de steak tartaar, volgens een recept dat de familie Fernez al sinds 1991 hanteert, of - iets ludieker - de ch’tiburger.

DE REKENING Voor een voor- en hoofdgerecht à la carte: reken op 30 euro. 

fernez.com/la-marelle-cafe, rue des Trieux 36, 7040 Blaregnies, 065/56.88.46

Lees verder

Advertentie
Advertentie
Advertentie