sabato

Le 203, Sint-Gillis

Le 203

Hedendaagse bistro met lekkere natuurwijnen op de kaart.

HET RESTAURANT Hedendaagse bistro. Een tafel om te delen met vrienden. Je kijkt uit op toog en keuken, waar de chef druk bezig is en zichtbaar in alles plezier schept. De plek is klein, maar goed uitgekiend. Je waant je in Brooklyn…

AAN HET FORNUIS Chef Richard Schaffer en Mathilde, zijn partner. Half Australisch, half Zuid-Afrikaans. De keukens van Kaapstad en Melbourne doordrenken de kaart.

WINE & CO. Natuurwijnen, altijd in de geest van het etablissement.

OP DE KAART Twee voor- en drie hoofdgerechten, onder meer een vegetarisch en een met vis. Zoals: crème van feta, geperste komkommer, dillepoeder, appels en rood witlof of verse geitenkaas, groene radijs, grapefruit, zwarte komijn. Ook de desserts mogen er zijn: brownie, koffie-chocoladecoulis en gekaramelliseerde hazelnoot.

KERS OP DE KAART Borden van keramiste Marie Brisart en de cocktails van de ‘patronne’.

REKENING Van 8 tot 10 euro voor een voorgerecht; ongeveer 15 euro voor een hoofdgerecht. (RS)

le203.com, Waterloosesteenweg 203, 1060 Sint-Gillis, 02/539.26.43

Lees verder

Advertentie
Advertentie
Advertentie