Corona in België | Toename besmettingen zwakt af
sabato
Nr. 12 by Helsen, Herentals
Fingerfood en kleine gerechten om te delen.
HET RESTAURANT Trendy foodbar met speels interieur, waar je dagverse, verfijnde gerechten deelt.
AAN HET FORNUIS Chef Frédréric Helsen heeft al een heel parcours afgelegd. Eerder transformeerde hij zijn gastronomisch restaurant Helsen in Kasterlee tot Helsen Foodbar. Sinds kort is hij (met alweer een nieuwe naam) actief in Herentals.
OP HET MENU Fingerfood en kleine gerechten om te delen. De kaart leest als een trip rond de wereld, met inspiratie uit Azië, Italië, Spanje en het Midden-Oosten.
MUST-EAT Rundswangkroketjes met aioli.
REKENING Van 4,50 tot 18,50 euro per gerecht. (ER)
12byhelsen.be, Grote Markt 12, 2200 Herentals, 0472/32.08.74
Lees verder
Advertentie
Advertentie
Advertentie