sabato

Ötap, Elsene

Ötap, Elsene

De aangenaamste brunch van de hoofdstad.

Ötap, Elsene

HET RESTAURANT Knus en verfijnd interieur. Perfect voor een eerste date.

AAN HET FORNUIS Paul-Antoine Bertin was amper 22 jaar toen hij deze zaak opende. En hij blijft verrassen. Op de verzorgde borden liggen gerechten op basis van producten uit de biologisch-dynamische landbouw - bijvoorbeeld van Dries Delanote van Monde des Mille Couleurs in het West-Vlaamse Dikkebus.

OP HET MENU Borden voor foodsharing waarop groenten domineren. De namen van de gerechten verrassen: americain van suikerbiet en gekonfijt eigeel; gerookte peer met kruidencrème of kalfsragout met morieljes, wortelpuree en gepofte rijst.

MUST-EAT De aangenaamste brunch van de hoofdstad.

KERS OP DE KAART De eigen bakkerij (Grain) en de eigen wijnbar (Rebelle).

REKENING Kleine borden om te delen, van 7,50 tot 16 euro. Reken ‘s avonds op zes tot acht bordjes voor twee personen. (RS)

ötap.com, Albert Leemansplein 10, 1050 Elsene, 0472/75.47.38

Lees verder

Advertentie
Advertentie