sabato

Terminus, Watou

Terminus, Watou

Van een low profile baanrestaurant groeide Terminus uit tot een bedevaartsoord voor foodies.

Terminus, Watou

HET RESTAURANT Lange tijd een low profile baanrestaurant op de grens met Frankrijk, maar toen sommelier Pieter Verheyde (ex-Hof van Cleve) de zaak van zijn ouders overnam, werd het in geen tijd een bedevaartsoord voor foodies.

FILOSOFIE West-Vlaamse gulheid: al het goede uit de Noordzee én de vruchtbare kleigrond van de Westhoek.

OP HET MENU Uiterst seizoensgebonden kaart met, onder meer, wild, hopscheuten, asperges en tomaten op precies het juiste moment.

MUST-EAT De onglet royale, de langoustines of de vol-au-vent van Mechelse koekoek.

WINE & CO. De wijnkaart staat symbool voor de passie van Verheyde: een bijbel vol verrassingen.

TIP Begin met een royale ‘plank van de beenhouwer’.

DE BUURT Zo ver het oog reikt bucolische taferelen.

DE REKENING Voorgerecht gemiddeld 15 euro, hoofdgerecht ongeveer 25 euro. 

restaurantterminus.be, Callicannesweg 16, 8978 Watou, 057/37.51.57


Lees verder

Advertentie
Advertentie
Advertentie