sabato

U, Antwerpen

U, Antwerpen

In dit elegante boetiekhotel naast het MAS, op een van de hipste plekken van de stad, kan je gerust de hele dag rondhangen.

 

HET RESTAURANT Verhuis van de ontbijtzaal naar het terras om mensen te kijken, kom terug om te lunchen aan de foodbar en kies ‘s avonds iets stevigs in de luxebrasserie.

AAN HET FORNUIS Christophe Harrewyn. Hij werkte bij sterrenzaken in binnen- en buitenland (Gaichel in Luxemburg, Kommilfoo in Antwerpen) voor hij hier chef werd.

OP HET MENU Wie wil ontbijten, hoeft gelukkig niet aan te schuiven aan een buffet, maar kan à la carte bestellen, van een roerei tot granola. In de foodbar en op het terras is het de dag door genieten van tapas en een dessertkaart, aangevuld met aangepaste wijnen. Een idee? Tempura van groenten, hummus met gerookte paprika of een selectie kaas met een glas madera. En in de luxebrasserie kan je voor een intelligente interpretatie van een klassieker gaan, van een caesarsalade tot vol-au-vent (met morieljes en zwezerik).

REKENING Ontbijten kan vanaf 19 euro. Tapas kosten gemiddeld 16 euro en voor een hoofdgerecht betaal je zo’n 32 euro. 

 u-eatsleep.be, Nassaustraat 42, 2000 Antwerpen, 03/201.90.70

U, Antwerpen

Lees verder

Advertentie
Advertentie
Advertentie