Van Amsterdam tot Dubai: drie nieuwe hotels voor frequent flyers

Amsterdam, NederlandOntvangst op zijn Amerikaans

De Nederlandse metropool kan de designadresjes lang niet meer op een hand tellen. Nieuwste telg is het Kimpton De Witt, drie minuten lopen van het centraal station. Het hotel heeft zich heerlijk genesteld in het oude Crowne Plaza City Centre en enkele gebouwen uit de gouden eeuw. De hedendaagse inrichting wordt harmonieus gecombineerd met Hollands design van vroeger en nu. De hotelketen is niet aan haar proefstuk toe en trekt in dit hotel voluit de kaart van ontvangst op z'n Amerikaans: friendly staff, wine hour aan het eind van de middag, yogamatjes in de kamer, VanMoof-fietsen voor de gasten ... Vegan vrienden, dit is niets voor jullie, het restaurant serveert namelijk een mengeling van American comfort food en traditionele gerechten uit het land van Vermeer.

Vanaf 289 euro per nacht in een dubbele kamer. www.kimptonhotels.com

Advertentie

Mykonos, Griekenland
Minimalistisch prijsbeest

Dat het boetiekhotel Kensho, op het strand van Ornos, onlangs bekroond werd met een Boutique Hotel Award, is geen verrassing. Zuiders minimalisme en eigenzinnig design - onder meer van de hand van Patricia Urquiola - zijn immers de sleutelwoorden in dit vorig jaar geopende hotel. Maar wat u ook zal bijblijven, is de keuken van George Stylianoudakis. Kleine domper op de vreugde misschien: de 35 kamers van Kensho zijn al allemaal volzet tot de zomer van 2018. Maar ook in reizen is geduld een schone deugd.

Vanaf 418 euro voor een dubbele kamer. www.kenshomykonos.com

Advertentie
Advertentie
Kensho, Mykonos.


Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
Duurste van het emiraat?

Over een paar dagen opent op Jumeirah Bay Island in Dubai, de stad van de superlatieven, het eerste Bulgari Resort & Residences (het vijfde van de groep). Nu al wordt gefluisterd dat dit weleens het duurste hotel van het emiraat kan zijn. We tellen even op: Antonio Citterio & Patricia Viel-design in de zes residenties met 173 appartementen met uitzicht op zee, 15 privévilla's, maar ook 101 kamers en suites, de eerste Marina & Yacht Club van Bulgari, een spa van 1.700 m² met binnenzwembad van 25 m en zes restaurants om de inwendige mens te versterken. Een beetje over the top dus.

Prijs op aanvraag www.bulgarihotels.com

Advertentie
Bulgari Resort & Residences, Dubai.Gesponsorde service

Lees Meer