sabato

Wij schreven erover in 2018, u reist erheen in 2019

Palm Springs. ©rv

Van het bruisende Mexico City tot pool poses in Palm Springs. Na het lezen van onze tips hoeft u alleen nog maar een ticket te boeken.

1.Mexico City

Mexico City. ©Getty Images/AWL Images RM

Mexico City bruist als nooit tevoren. Nieuwe restaurants, bars, galerijen en shops openen er in een razend tempo. Sabato trok eropuit, ontdekte de kunst- en foodiescene en selecteerde de beste adressen.

Ontdek onze favoriete adressen in Mexico City.

2. Zwembadhoppen in Palm Springs

Palm Springs. ©rv

Het mekka van de modernistische architectuur ligt in de Californische woestijn. Tot voor kort was Palm Springs nog een belegen Benidorm, vandaag ademt het weer Coachella Cool. Sabato ging 10x zwembadhoppen en testte zwem- en slaapplekken voor elk type. 

3. Free Willy achterna: zwemmen met orka's in Noorwegen

Zwemmen met orka's in Noorwegen. ©David De Vleeschauwer

Voor de avonturier die niet terugdeinst voor wat koud water. Met een expeditieschip op de golven van de Atlantische Oceaan tussen de Noorse Alpen voor een van de meest uitzonderlijke ervaringen: snorkelen met orka’s. 

4. Klassiekers en hidden gems in New York

New York. ©Silvie Bonne

Elf bekende en minder bekende hotspots in de stad die nooit slaapt. Om u wegwijs te maken stippelde Sabato een route uit op een handige kaart. Met de bijbehorende Instagram-tips bent u helemaal gewapend.

Oooh, New York

5. Plasticvrij op reis

Panama, 'plastic free' reizen. ©Coffee Abroad 2018

Goede voornemens? Minder plastic! Op deze zes bestemmingen valt er geen plastic te bespeuren en slaapt u dus op twee groene oren. 

Lees verder

Advertentie
Advertentie