Sabato’s favoriete pizzarestaurants in België
Dit zijn Sabato’s favoriete pizzeria’s in België. Ideaal voor een date night of een avondje goed tafelen met vrienden.
Dit zijn Sabato’s favoriete pizzeria’s in België. Ideaal voor een date night of een avondje goed tafelen met vrienden.
Ideaal voor een date night in hartje Brussel is deze zaak. Zakenbankier Sebastian Dupont wilde goed doen voor de wereld. Vandaag serveert zijn pizzaketen Nona pizza’s vol maatschappelijk en ecologisch engagement én toppings van lokale bioteelt.
Dit is de favoriete pizzeria van sterrenchef Karen Torosyan van Bozar Restaurant. ‘Hun deeg is geweldig goed gemaakt, en geeft een fijne korst met een mooie rand. Bij het beleg moet je je geen twintig verschillende combinaties voorstellen, maar goede tomatensaus, mozzarella, prosciutto en gegrilde groenten. Zonder tralala, maar zo lekker.’
Hoog op het lijstje van sterrenchef David Martin van restaurant La Paix staat deze zaak: ‘Het ziet er een simpel adresje uit, zo’n degelijke Italiaan met pasta en pizza uit de houtoven. Maar als je gerechten van de suggestiekaart neemt, krijg je topkwaliteit op je bord.’
Volgens Sabato-journalist Bert Voet eet je hier de beste pizza’s van Gent. Zijn favorieten: ‘De margherita blijft de miraculeuze essentie van de beste keuken ter wereld: eenvoud, vakmanschap en smaak. Voor wie het toch wat meer mag zijn, suggereren we de pizza your sweet devil.’