Comme chez Soi | Brussel

In welke restaurants eet tweesterrenchef Pierre Résimont van restaurant L'Eau Vive? In zijn top 5 staat onder andere restaurant Comme chez Soi in Brussel.

The 100 Food | 2022

Sabato selecteerde honderd culinaire adressen, getipt door twintig Belgische sterrenchefs. Van sympathieke eetcafés tot de meest exclusieve toprestaurants, ver weg en dichtbij.
Ontdek hier de volledige special.

‘Chef Lionel Rigolet is een vriend, maar zelfs zonder die vriendschap zou ik niet snappen waarom Michelin hem zijn tweede ster heeft afgenomen. Hij heeft het talent om zowel nieuwe ideeën te verwerken als de traditionele gerechten van zijn schoonvader perfect op tafel te brengen. Ik blijf dit een mythisch adres vinden, een van de allerbeste in Brussel. Recent hebben ze in de historische wijnkelder – op zich al een bijzondere plek – een gastentafel ingericht, waar je de klassiekers van het huis kunt eten, zoals de beroemde mousse au jambon: een toffe beleving!’

Advertentie

Pierre Résimont

Een voormalige molen langs een zijriviertje van de Maas is het charmante decor voor de genereuze gerechten van een van de allerbeste chefs in Wallonië: Pierre Résimont. Rond zijn gastronomisch restaurant L’Eau Vive heeft de fan van de vernieuwende klassieke productkeuken inmiddels een klein imperium uitgebouwd.

Advertentie
Gesponsorde service

Lees Meer