Lagarto | Tenerife

In welke restaurants eet sterrenchef Stéphanie Thunus van restaurant Au Gré Du Vent? In haar top 5 staat onder andere restaurant Lagarto op Tenerife.

The 100 Food | 2022

Sabato selecteerde honderd culinaire adressen, getipt door twintig Belgische sterrenchefs. Van sympathieke eetcafés tot de meest exclusieve toprestaurants, ver weg en dichtbij.
Ontdek hier de volledige special.

‘Dat is een kwalitatieve brasserie die deel uitmaakt van een hotel, en op vakantie zijn we hier al een paar keer beland. Het klinkt misschien raar om dit te zeggen over een Spaans restaurant, maar je kunt hier uitstekende Frans-Belgische gerechten eten, van kreeftenbisque tot zeetong meunière, of soms zelfs mosselen-friet. Voor hun stoverij gebruiken ze wangen van ibericovarken.’

Advertentie

Stéphanie Thunus

Jarenlang kookte ze in onze hoofdstad, maar voor haar eigen restaurant keerde Stéphanie Thunus terug naar Seneffe, de plattelandsgemeente waar ze opgroeide. Tegenover de boerderij van haar ouders verbouwde ze een schuur waar ze royaal en met klassieke inslag kookt, zoals blijkt uit haar rijkelijke sauzen.

Advertentie
Gesponsorde service

Lees Meer