Nage | Antwerpen

In welke restaurants eet tweesterrenchef Nick Bril van restaurant The Jane? In zijn top 5 staat onder andere restaurant Nage in Antwerpen.

The 100 Food | 2022

Sabato selecteerde honderd culinaire adressen, getipt door twintig Belgische sterrenchefs. Van sympathieke eetcafés tot de meest exclusieve toprestaurants, ver weg en dichtbij.
Ontdek hier de volledige special.

Nage opende pas vorig jaar, maar was zo’n leuke ontdekking dat het nu al een van mijn favoriete adresjes is geworden voor een datenight met mijn vrouw. Grote troef: ze zijn open op maandag.’

Advertentie
Advertentie

‘Nage wordt uitgebaat door een leuk koppel: hij in de keuken en zij in de zaal. Het brood dat ze zelf bakken, is heerlijk, en chef Koen Lenaerts heeft een manier om rundsvlees te roosteren die ik heel graag zou kennen.’

Nick Bril

Hij begon zijn carrière in de schaduw van Sergio Herman, maar de Nederlandse chef Nick Bril heeft toch maar mooi op eigen kracht twee sterren veroverd voor The Jane. In het flitsende designrestaurant in een voormalige kapel serveert hij ragfijne, bewerkelijke gerechten met veel details.

©Projected by M - Marjorie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Gesponsorde service

Lees Meer