Pizza e Basta | Terhulpen

In welke restaurants eet sterrenchef Karen Torosyan van Bozar Restaurant? In zijn top 5 staat onder andere restaurant Pizza e Basta in Terhulpen.

The 100 Food | 2022

Sabato selecteerde honderd culinaire adressen, getipt door twintig Belgische sterrenchefs. Van sympathieke eetcafés tot de meest exclusieve toprestaurants, ver weg en dichtbij.
Ontdek hier de volledige special.

Hier komen we met het gezin graag op zondagavond. Als ik in de loop van de namiddag begin te denken aan hun pizza’s met krokante bodem, recht uit de oven… dan kan ik er maar moeilijk aan weerstaan. Hun deeg is geweldig goed gemaakt, en geeft een fijne korst met een mooie rand. Bij het beleg moet je je geen twintig verschillende combinaties voorstellen, maar goede tomatensaus, mozzarella, prosciutto en gegrilde groenten. Zonder tralala, maar zo lekker.’

Advertentie
Advertentie

Karen Torosyan

De Armeniër Karen Torosyan heeft een indrukwekkende tocht gemaakt sinds hij op zijn dertiende begon te werken in een fastfoodrestaurant in de Georgische hoofdstad Tbilisi. Met zijn unieke vakmanschap heeft de chef het voormalige restaurant van cultuurtempel Bozar omgeturnd tot een van de beste restaurants van Brussel.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Gesponsorde service

Lees Meer