Business on a roll | Have a Roll

Deze hemelbestormers brengen ons de nieuwste producten en duurzame alternatieven en verrassen ons met ongekende smaken.

The 100 Food special | 2023

Natuurlijk kennen jullie al de weg naar ‘s lands grootste culinaire vedetten. Maar er zijn nog zo veel hidden gems om te ontdekken als de Sabato-foodies hun adressenboekje openen.

Dus voilà, 100 aanwinsten voor op de culinaire bucketlist: van winkels die al eeuwenlang hun ambacht doorgeven aan de volgende generatie tot vernieuwende start-ups en uit de hand gelopen coronahobby’s.

Dennis Van Peel had op zijn 24ste al twee carrières toen hij Have a Roll opstartte. Hij was mode-influencer en content creator op social media én had een eigen merk van hand­gemaakte zilveren juwelen. Maar er kon nog een passieprojectje bij: tijdens zijn reizen naar hippe Europese steden raakte hij lichtjes verslaafd aan cinnamon rolls, kaneelbroodjes.

Advertentie
Advertentie

Thuis moest hij tot zijn verbazing vaststellen dat die hier nauwelijks te vinden zijn. Fast-forward naar amper drie jaar later: Have a Roll is… on a roll. Na Antwerpen, Gent en Brussel opent binnenkort een eerste vestiging in Amsterdam.

Het succesrecept: de heerlijke vegan cinnamon rolls komen in zeven bijzondere versies, met elke maand twee nieuwe specials. Het moeilijkste is kiezen: caramel pecan, of speculaas? Of de seizoenstopper: pumpkin spice, met een kruidige mix van nootmuskaat, gember, kaneel en een crumble van pepernoten.

Advertentie
Advertentie

Have a Roll
| Oudaan 15/31, 2000 Antwerpen
| Koestraat 12, 9000 Gent
| Baljuwstraat 4, 1050 Brussel
| Je kunt online een bestelling plaatsen en ter plekke afhalen. Voorlopig is er alleen in Antwerpen thuislevering via Uber Eats en Deliveroo.

Advertentie
Gesponsorde service

Lees Meer