Culi-carnaval | Carnivale

Even genoeg van de oer-Vlaamse kost en de streekspecialiteiten? Met deze delicatessen tover je zelfs in de somberste herfstmaanden zon en kleur op je bord.

The 100 Food special | 2023

Natuurlijk kennen jullie al de weg naar ‘s lands grootste culinaire vedetten. Maar er zijn nog zo veel hidden gems om te ontdekken als de Sabato-foodies hun adressenboekje openen.

Dus voilà, 100 aanwinsten voor op de culinaire bucketlist: van winkels die al eeuwenlang hun ambacht doorgeven aan de volgende generatie tot vernieuwende start-ups en uit de hand gelopen coronahobby’s.

Elke straffe chef weet dat zijn gerechten maar zo sterk zijn als de producten waarmee hij of zij werkt. Carnivale, hofleverancier van vele culinaire toppers, gaat tot het uiterste om in heel Europa producten te vinden die aan de allerhoogste kwaliteitseisen voldoen. Op hun website lees je de mooie verhalen over de bijzondere boeren en producenten.

Advertentie

Het grootste assortiment is bestemd voor professionals (chefs, dus), maar gelukkig schuilt er ook een heerlijk aanbod in de categorie ‘voor thuis’. Zonder keuzestress, want Carnivale probeert van elke categorie maar één optie aan te bieden. Gewoon, de beste: jamón ibérico, ansjovis op olijfolie, rodewijnazijn of rijst.

Voor wie zich geregeld waagt aan een Plat Misera-recept: hier koopt de chef zijn txistorraworst of kapperblaadjes in die hij af en toe bezigt.

Advertentie
Advertentie

Onlineshop met bezorging in heel België.

Advertentie
Gesponsorde service

Lees Meer