Succulente | Anderlecht

Deze hemelbestormers brengen ons de nieuwste producten en duurzame alternatieven en verrassen ons met ongekende smaken.

The 100 Food special | 2023

Natuurlijk kennen jullie al de weg naar ‘s lands grootste culinaire vedetten. Maar er zijn nog zo veel hidden gems om te ontdekken als de Sabato-foodies hun adressenboekje openen.

Dus voilà, 100 aanwinsten voor op de culinaire bucketlist: van winkels die al eeuwenlang hun ambacht doorgeven aan de volgende generatie tot vernieuwende start-ups en uit de hand gelopen coronahobby’s.

Lange tijd werd in onze contreien gedacht dat gebak niet zonder melk, boter en eieren kon. Vandaag bewijzen meer en meer patissiers dat het wel degelijk mogelijk is om dierlijke producten te vervangen door sojamelk, kikkererwtenwater, plantaardige oliën en andere natuurlijke emulgatoren.

Advertentie

Een uitdaging die Damien Bulté en Victoria von Bathory met succes aangaan in Succulente, hun bakkerij en patisserie in Anderlecht. Hun broden en gebak, maar ook creatieve taarten zoals speculo-cheesecake en choconuts (een hazelnoottaart met marsepein en chocolademousse), vallen in de smaak bij steeds meer Brusselaars, en niet alleen bij wie strikt de veganistische filosofie volgt.

Succulente

Dokter Huetstraat 108, 1070 Anderlecht, België
Advertentie
Gesponsorde service

Lees Meer