Zwaluwnest | Bioboerderij De Zwaluw, Lievegem

Waarom avocado’s laten overvliegen als je ziet wat er allemaal voor moois uit de grond schiet in eigen land? Van asperges tot walnoten en het sappigste fruit uit de kustpolder.

The 100 Food special | 2023

Natuurlijk kennen jullie al de weg naar ‘s lands grootste culinaire vedetten. Maar er zijn nog zo veel hidden gems om te ontdekken als de Sabato-foodies hun adressenboekje openen.

Dus voilà, 100 aanwinsten voor op de culinaire bucketlist: van winkels die al eeuwenlang hun ambacht doorgeven aan de volgende generatie tot vernieuwende start-ups en uit de hand gelopen coronahobby’s.

Al vier generaties, meer dan een kwarteeuw, staat De Zwaluw garant voor topproducten uit biologisch verantwoorde teelt. Hun dieren grazen op eigen weides of in Gentse natuurgebieden, en zelfs het veevoeder telen ze zelf.

Advertentie
Advertentie

Nils Mouton nam als 21-jarige het bedrijf over van zijn ouders en woont met zijn gezin op de bioboerderij. In de hoevewinkel vind je zuivel en vlees van eigen melkrunderen, kwaliteitsvlees van mangalica-varkens, lammeren, schapen en Vlaamse en Mechelse koekoeken. Ook voor groenten, fruit, sappen en honing ben je hier aan het goede adres.

www.biodezwaluw.be
Ook 25 verkooppunten in Vlaanderen en Brussel.

Advertentie
Advertentie

De Zwaluw Bioboerderij, Verbindingsweg, Lievegem, België

Verbindingsweg 66, 9920 Lievegem, België
Advertentie
Gesponsorde service

Lees Meer