COMO Laucala Island, Korozee, Fiji

Uitgestrekte kokospalmbossen, een golfbaan, verscheidene zwembaden, watervallen, en dat alles omgeven door de diepblauwe Stille Oceaan.

Check-in

Dit is een van de meest ­exclusieve eilanden in de Stille Oceaan. Het privé-­eiland is het tropische paradijs van de Oostenrijkse miljardair en Red Bull-­medeoprichter ­Dietrich Mateschitz. Uitgestrekte kokospalmbossen, een golfbaan, verscheidene ­zwembaden, watervallen, en dat alles omgeven door de diepblauwe ­Stille Oceaan.

Advertentie
©Trey Ratcliff
Advertentie

Get a room

Er zijn slechts 25 ­villa’s, van verscholen in het bos tot boudoirs aan het strand, allemaal met een zwembad, ­buitendouche en veel leefruimte. Natuurlijk staat de minibar vol met (gratis) drankjes zoals Red Bull en ‘Carpe Diem’-kombucha, maar gelukkig vind je er ook champagne en bier. De inrichting en stijl is Fiji-tropisch, met rieten daken en grote ramen en met lokale materialen zoals hout, palmbladeren en schelpen.

©Jason Busch

Another day in paradise

‘Bau nanuma na ­nodatou Lasa’, ‘mooie momenten die tot de eeuwigheid ­duren’. Een spreuk uit een oud Fijisch volkslied is de baseline van Laucala. Romantiek ten top met ‘candlelight dinners’ op het strand, privéboottochtjes, ritten te paard langs het strand, ­wellness voor twee in de tropische tuin.

Advertentie
Advertentie

Check-out

Vanaf 2.300 euro per nacht voor twee ­personen, all-in.

Advertentie
Gesponsorde service

Lees Meer