Green O, Montana, Verenigde Staten

Met rondom uitzicht op de bomen, houten vloeren en plafonds, warme plaids in zachte sofa’s, een open haard en een gratis krant kan de bospret binnen niet op.

Check-in

Green O is een luxeresort tussen de dennenbomen in the middle of nowhere in Montana, in de Verenigde Staten. Om een idee te krijgen van de hoeveelheid bomen die het resort omringen: ga eens kijken via Earth View op Google. Green O is een ode aan ‘the great outdoors’. De activiteiten zijn zo cool dat je alleen al daarvoor richting Montana zou reizen. Vliegvissen, fat tire biking, ballonvliegen boven de bomen, met de helikopter ­boven National Glacier Park vliegen, kajakken, sneeuwscooteren of ijsschaatsen – om er slechts enkele te noemen. Het restaurant doet aan ‘live fire cooking’, een specialiteit van chef Brandon Cunningham.

Advertentie
©The Green O
Advertentie

Get a room

Slapen doe je in een ‘Tree Haus’ (boomhut), ‘Round Haus’ (­cirkelvormige droomcottage) of ‘Green Haus’ (met terras en jacuzzi). De kleinste van de drie is 82 vierkante meter groot.

©The Green O

Bospret

Met rondom uitzicht op de ­bomen, houten vloeren en plafonds, warme plaids in zachte sofa’s, een open haard en een gratis krant kan de bospret binnen niet op. Als romantisch samenzijn hier niet lukt, lukt het nergens.

Advertentie
Advertentie

Check-out

Vanaf 2.100 euro per persoon per nacht, inclusief ontbijt, lunch en diner.

Advertentie
Gesponsorde service

Lees Meer