Paradero Todos Santos, Cabo San Lucas El Pescadero, Mexico

Het gebouw van de architecten Rubén Valdez en Yashar Yektajo golft doorheen het woestijnlandschap en overal hangen hangmatten als ‘star nets’, om sterren te kijken.

Check-in

Paradero Todos Santos omschrijft zichzelf als een ‘high design landscaping project’. Het verwijst naar de verbluffende betonnen architectuur die opgaat in de omliggende ‘Sierra de la Laguna’-bergketen. Een mix van brutalisme en mid-centurydesign. Het gebouw van de architecten Rubén Valdez en Yashar Yektajo golft doorheen het woestijnlandschap en overal hangen hangmatten als ‘star nets’, om sterren te kijken. Ook de botanische tuinen zijn een spektakel: alle yucca’s, agaves en andere cactussen werden ter plekke gekweekt of aangekocht bij lokale plantenkwekers. In de moestuinen groeien meer dan tien soorten pepers, die later op je bord of in je cocktail belanden.

Advertentie

Get a room

Het beton in een lichtbeige tint zet ook de toon binnen, samen met olijfgroene en zanderige kleuren. De nerven en betonkisten zijn duidelijk zichtbaar en het interieurbureau B-Huber complementeerde het met sobere en minimalistische Mexicaanse meubels.

Advertentie
©ALFADOG

Adults only

Pronkstuk van het hotel is de infinitypool tussen de bergen. Paradero verwelkomt alleen volwassenen. Op het programma staan outdoorfitness, hiking, fietsen, genieten in de buitenspa of puffen in de zweethut.

Check-out

Vanaf 473 euro voor twee personen, met ontbijt.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Gesponsorde service

Lees Meer