White Water, Cambria, Californië, Verenigde Staten

Geniet in elke kamer van het uitzicht op de Stille Oceaan of ga naar de minicocktailbar van White Water, waar elke avond de perfecte ‘sundown cocktails’ worden geserveerd.

Check-in

In het ietwat onbekende Cambria – op vier uur rijden van L.A., langs de Highway 1 in Californië – vind je dit nieuwe hotel. De kustlijn is grillig en ambitieus, met wouden van cipressen en dennenbomen, de perfecte plek voor een romantisch weekendje weg. Je kunt uitrusten in het mooie hotel, wandelen langs de kust en wijndomeinen en lokale boerenmarktjes verkennen.

Advertentie
©Jonny Valiant
Advertentie

Get a room

Californian chic in alle 25 kamers: ­retro open haarden, indigo kussentjes, rotan en beton, mid-­centurydesign en veel blank hout in het interieur. Ga voor de ‘Premium Ocean View’-suite met XXL bad.

Zonsondergang

Geniet in elke kamer van het uitzicht op de Stille Oceaan of ga naar de mini­cocktailbar van White Water, waar elke avond de perfecte ‘sundown cocktails’ worden geserveerd. Het hotel organiseert ook ­romantische picknicks – met lokale ingrediënten – om mee te nemen naar het strand met de mooie naam Moonstone Beach.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Gesponsorde service

Lees Meer