Bela Vista Hotel and Spa, Algarve, Portugal

Behalve de wauwlocatie met mooi zwembad is er ook restaurant Vista, met een verfijnde gastronomie op het menu en een sfeervolle L’Occitane-spa van vierhonderd vierkante meter.

Check-in

Bela Vista ligt op de top van een klif met panoramisch uitzicht op het strand en de diepblauwe Atlantische Oceaan. De stijl? Geen strak designhotel, wel een onberispelijk witte klassieke villa aan de Praia da Rocha, geopend in 1934 als eerste hotel in de Algarve. Behalve de wauwlocatie met mooi zwembad is er ook restaurant Vista, met een verfijnde gastronomie op het menu en een sfeervolle L’Occitane-spa van vierhonderd vierkante meter.

Advertentie
©Relais & Châteaux
Advertentie

Get a room

Er zijn 38 kamers en suites, verdeeld over drie verschillende gebouwen: het herenhuis, met elf historische kamers; Bela Vista Jardim, met twintig kamers, allemaal met een terras of tuin en uitzicht op zee; en Casa Azul, met zeven kamers, ingericht in heldere, mediterrane stijl en met sfeervolle foto’s uit het familiealbum.

©Relais & Châteaux

Ocean Blue

Geen enkele kamer of suite is hetzelfde ingericht. Alles werd ontworpen door Graça Viterbo, die een eigentijdse maar vooral klassieke stijl heeft gecreëerd die geworteld zit in de geschiedenis van het gebouw. Zoals de blauw-witte tegels, de plafonds van exotisch Braziliaans hout en de majestueuze houten trap.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Gesponsorde service

Lees Meer