Hotel Not Hotel, Amsterdam, Nederland

Dwaal door de gangen en snuister tussen de eigenzinnige elementen die je in elk hoekje kunt terugvinden.

Check-in

Zoals de naam doet vermoeden, is dit niet zomaar een hotel, maar een heus museum. Elke kamer is een kunstwerk dat een eigen verhaal vertelt. Dwaal door de gangen en snuister tussen de eigenzinnige elementen die je in elk hoekje kunt terugvinden. Bij Hotel Not Hotel is niets wat het lijkt.

Advertentie

Get a room

Tal van ontwerpers lieten hun fantasie de vrije loop en mogen zich de trotse bezielers van deze unieke kamercollectie noemen. Ben je een zonneklopper die in een charmante Spaanse villa wil logeren, bel je graag aan bij de flat van het oude koppel Mr. en Mrs. De With, of droomde je altijd al van een overnachting in een authentieke Amsterdamse tram? Tip: op zoek naar een vleugje magie? Blaas dan het stoflaagje van de verzameling boeken in de bibliotheek en ontdek de mysterieuze ruimte die achter deze kast verscholen zit.

Get the magic

Hotel Not Hotel wil de kinderlijke verwondering in ieder van ons naar boven halen. In de Black Canvas Room, een lege kamer die naar frisse ideeën verlangt, krijg je de kans om jezelf als artiest te ontpoppen en voorstellen te doen voor de inrichting.

Check-out

Van 85 tot 185 euro voor twee personen, zonder ontbijt.

Advertentie
Advertentie
Gesponsorde service

Lees Meer