Manna Resort, Bolzano, Italië

De suites zijn opvallend en uniek, met het meubilair in Japanse, Thaise, Arabische of Afrikaanse stijl die bijna een kleine kunstgalerie van elke kamer maakt.

Check-in

In november 2021 ging dit vijfsterren-time-outresort open in het dorpje Montagna, iets ten zuiden van de Noord-Italiaanse stad Bolzano. Manna Resort is ondergebracht in een oude zagerij, is uitsluitend bedoeld voor volwassenen en focust op mentaal en fysiek welzijn. Er is de Manna Spa en Manna Medical met holistische therapieën en een mooi natuurzwembad.

Advertentie
©Manna Resort
Advertentie

Get a room

Er zijn vijftien kamers en drie chalets, verspreid over verschillende volumes in terrasvorm. De chalets omarmen de porfierrotsen die uit de grond oprijzen en hebben een privétoegang tot het biozwembad. Van zwart marmer tot groen kwarts en de lokale natuursteen: de sfeer van het interieur is warm, gezellig en gemoedelijk.

©Manna Resort

Around the world

De suites zijn opvallend en uniek, met het meubilair in Japanse, Thaise, Arabische of Afrikaanse stijl – afhankelijk van de suite – die bijna een kleine kunstgalerie van elke kamer maakt.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Gesponsorde service

Lees Meer