Islas Secas, Golf van Chiriquí, Panama

Uitzicht op de oceaan, binnen- en buitendouches, privézwembaden, comfortabele lounges om eindelijk dat vakantieboek in uit te lezen: de ecolodges op de Islas Secas hebben het allemaal.

Check-in

Vergeet drukke citytrips en ­Instagramhotspots waar je omvergelopen wordt door ontelbare toeristen. In het Islas Secas-resort, op zo’n dertig kilometer van het Panamese vasteland, kom je tot rust op niet één, maar liefst veertien vulkanische eilanden. Maximaal aantal gasten? 24.

Advertentie

Get a room

Uitzicht op de oceaan, ­binnen- en buitendouches, privézwembaden, kraakverse witte lakens, comfortabele lounges om eindelijk dat vakantieboek in uit te lezen: de ecolodges op de Islas Secas hebben het allemaal. De elegante lodges, verstopt in de tropische eilandjungle, zijn ontworpen door ­architect Tom Scheerer. Er zijn slechts zeven ‘casitas’ ­beschikbaar in het ecoresort dat volledig door zonnepanelen van energie voorzien wordt.

Advertentie
©Islas Secas

Zeesafari

De Islas Secas staan bekend om hun ­zeesafari’s. Je kunt er snorkelen, duiken, kajakken, paddleboarden en op boottrip gaan. Er is zelfs de mogelijkheid om met het personeel mee te gaan vissen. Breng zeker ook een bezoek aan het Nationaal Park Coiba, een van de grootste natuurparken van Panama en UNESCO-werelderfgoed, waar twee keer per jaar bultrugwalvissen langs migreren.

Check-out

Vanaf 2.400 tot 3.800 euro per nacht voor twee personen.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Gesponsorde service

Lees Meer