Marram Montauk, Montauk, Verenigde Staten

In Montauk kun je surfen en dat vertaalt zich in de vibes. Zowel kamers als lobby, patio, pool deck en buitenterras zijn surfchic ingericht.

Check-in

Je kunt de zee hier bijna aanraken, zo dicht ligt Marram bij de Atlantische Oceaan. Het hotel is genoemd naar het helmgras – ‘marram’ in het Engels – dat groeit in de omliggende duinen. Montauk ligt in de ­beroemde Hamptons en het hotel biedt gratis cruiser bikes, ideaal om dure vakantiehuizen te gaan spotten.

Advertentie

Get a room

In Montauk kun je surfen en dat vertaalt zich in de vibes. Zowel kamers als lobby, patio, pool deck en buitenterras zijn surfchic ingericht. Denk aan duinkleuren, houten meubels, jute tapijten, surfboeken en ­foto’s van surffotograaf Brian Bielmann. De kamers zijn ‘screen free’, er staat geen televisie. De zee geeft gelukkig beter beeld.

Advertentie
©Read McKendree

Duin & zee

‘s Avonds worden de vuurschalen aangestoken en worden er gratis marshmallows uitgedeeld, de nostalgische kampvuursnack. Het hotel organiseert ook fireside chats, lezingen met sealoving sprekers zoals Matt Titone, uitgever van het bekende boek ‘Surf Shacks’.

Check-out

Vanaf 218 euro voor een tweepersoonskamer zonder ontbijt.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Gesponsorde service

Lees Meer