Ocean Castle Sol de Oriente, Careyes, Mexico

Van panoramisch zeezicht gesproken: deze stervormige villa staat op een klif aan de oceaan en wordt 360 graden omcirkeld door een zwembad.

Check-in

Van panoramisch zeezicht gesproken: deze stervormige villa staat op een klif aan de oceaan en wordt 360 graden omcirkeld door een zwembad. Ocean Castle Sol de Oriente werd vooral bekend toen Kylie en Kendall Jenner er vakantie vierden en de wereld lieten meekijken via sociale media.

Advertentie

Get a room

Vanuit de slaapkamers wandel je via een trapje recht het zwembad in. Op de Instagrampagina kun je via filmpjes binnenpiepen in het resort met felgele muren en spectaculaire architectuur.

Advertentie
©CAREYES

Jetsetkust

Costa Careyes is een jetset­bestemming aan de westkust van Mexico. De Italiaanse ondernemer Gian Franco Brignone kocht er in 1968 een stuk land en bouwde het ene na het andere luxeresort. Onder meer Uma Thurman en Mick Jagger zijn er al gespot, Cindy Crawford poseerde er voor Herb Ritts en Careyes was ook de trouwlocatie van Heidi Klum. De prijzen van Ocean Castle Sol de Oriente zijn uitsluitend weggelegd voor de rich and famous, maar voor gasten met een ‘gewone’ bankrekening zijn er ook casitas, bungalows of hotelkamers voor meer betaalbare prijzen.

Check-out

Vanaf 7.600 euro per nacht voor een Castle. Vanaf 300 euro per nacht voor twee in het hotel.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Gesponsorde service

Lees Meer