Wild Coast Tented Lodge, Yala, Sri Lanka

Terwijl het restaurant, de bibliotheek en de bar huizen in paviljoenen met daken in geweven bamboe, zijn de lodges witte ‘tentcocons’ die net boven de bomen van de jungle komen piepen.

Check-in

Een van de meest prestigieuze accommodaties in Sri Lanka, pal in het hart van het nationaal park Yala aan de zuidkust. De setting tussen jungle en zee is even indrukwekkend als de architectuur van de eivormige pods. De lodges zijn een ontwerp van Nomadic Resorts, specialist in het creëren van not-so-­ordinary verblijven.

Advertentie

Get a room

Terwijl het restaurant, de bibliotheek en de bar huizen in paviljoenen met daken in geweven bamboe, zijn de lodges witte ‘tentcocons’ die net boven de bomen van de jungle komen piepen. Binnen brengen een parketvloer, koperen badkuipen en meubels in koloniale stijl een instant safarigevoel. En de wifi werkt, eerder uitzonderlijk in Sri Lanka.

Advertentie
©Devaka Seneviratne

Solo op het strand

De Indische Oceaan is vlakbij en ruist altijd op de achtergrond. Door de afgelegen locatie moet je dat strand bovendien met niemand delen, behalve de andere hotelgasten natuurlijk.

Check-out

Vanaf 617 euro voor twee personen, all-in.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Gesponsorde service

Lees Meer