Casa di Langa, Piemonte, Italië

Casa di Langa biedt niet alleen een restaurant, Vespa-tours, een spa en een wijnacademie, er is ook een kookschool waar je bij Italiaanse chefs brood leert bakken of verse pasta leert maken.

Check-in

De klassieke regio Piemonte in Noord-Italië kent een renaissance en daar is dit nieuwe hotel een mooi bewijs van. Casa di Langa biedt niet alleen (zoals wel meer hotels in deze regio) een restaurant, Vespa-tours, een spa en een wijnacademie, er is ook een kookschool waar je bij Italiaanse chefs brood leert bakken of verse pasta leert maken. Er is zelfs een ‘truffelconciërge’ die gasten helpt bij het zoeken en aankopen van de beste truffels in de buurt.

Advertentie

Get a room

De kamers zijn ingericht met hedendaags design van Italiaanse toppers zoals B&B Italia of Flos. Architecten GaS Studio en Parisotto + Formenton Architetti kozen voor terracotta, hout en aardetinten.

Advertentie

Van tuin tot tafel

Risotto! Panna cotta! Op de menukaart staan klassiekers en toch heeft het hotel zich met zijn restaurant Fàula en cocktailbar Sorì op de kaart gezet als foodiebestemming, met dank aan de ingre­diënten. Volgens de Britse krant The Times is een Michelinster niet ver weg. Naast het restaurant ligt een biodynamische tuin waar Luigi Merlo onder meer eetbare bloemen, tomaten, kruiden en planten kweekt. Die gaan via de keuken naar je bord (en ook naar de spa).

Check-out

Vanaf 344 euro voor twee personen, met ontbijt.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Gesponsorde service

Lees Meer