Stanly Ranch, Napa Valley, Verenigde Staten

Alle kamers hebben privéterrassen die uitkijken over de wijngaarden en zijn ingericht met dagbedden, loungezetels, buitendouches en ‘fire pits’.

Check-in

Stanly Ranch is een modern farmhouse tussen de wijngaarden in de beroemde Napa Valley in de VS. Het opende eind april als een van de meest luxueuze hotels in de omgeving. In Halehouse, de spa op het domein, vind je een tepidarium (milde sauna) of salt room (met zouttherapie). Fieldhouse is de bewegingsstudio waar je meditaties, pilates of yoga op maat boekt. Je kunt op de ranch ook een Land Rover Defender huren voor het betere cruisewerk langs de Sonoma Coast.

Advertentie

Get a room

Zelfs de ‘kleinste’ kamer is meer dan vijftig vierkante meter groot. Alle kamers hebben privé­terrassen die uitkijken over de wijngaarden en zijn ingericht met dagbedden, loungezetels, buitendouches en ‘fire pits’.

Van tuin tot tafel

In de ‘community hub’ Gavel, een koffiebar, passeren locals of fietsers voor versgebakken cake en cinnamon buns. Poolbar Basin heeft een ‘plant forward’-menu, hipstertaal voor een menu dat net niet honderd procent plantaardig is. Maar dé trekker moet restaurant Bear worden, net open en geleid door huiskok Garrison Price. Hij komt van Il Fiorista in New York, de bar en flower shop waar bloemen ook vaak in je bord of cocktails belanden. Hij trekt die stijl door in Stanly Ranch en de eerste beelden op Instagram @bearnapa doen alvast watertanden.

Check-out

Vanaf 1.109 euro per nacht voor twee personen, zonder ontbijt.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Gesponsorde service

Lees Meer