The Rooster, Antiparos, Griekenland

De suites en villa’s voelen meer aan als een chic tweede huis op een Grieks eilandje met een groot lommerrijk terras, persoonlijke accenten, zoals lokaal geweven kussens, en een privézwembad.

Check-in

Celebs zoals Tom Hanks en Madonna komen graag naar het Cycladische, laid-back eilandje Antiparos. In de lente van 2021 ging daar The Rooster open, die dezelfde filosofie heeft: low profile, high privacy en vooral überstijlvol. De excentrieke eigenares Athanasia spoort haar gasten aan om het rustiger aan te doen en te genieten van de eenvoudige dingen en niet per se activiteiten of lijstjes af te vinken.

Advertentie

Get a room

Geniet van het uitzicht op de Egeïsche Zee vanuit de slaapkamer in een van de zestien privéhuizen in steen. De suites en villa’s voelen meer aan als een chic tweede huis op een Grieks eilandje met een groot lommerrijk terras, persoonlijke accenten zoals lokaal geweven kussens, mooie koffietafelboeken en een privézwembad. Voor families is er het Farmhouse, weg van het hoofdgebouw te midden van de tuinen en moestuinen van het hotel.

Advertentie
©Yannis Rizomarkos

Secret garden

Niks beters dan een echte, Griekse salade met producten rechtstreeks van de biologische boerderij van het hotel. Of geniet ‘s avonds laat van een cocktail met je geliefde in the secret garden. Op anderhalve kilometer van het hotel ligt de kruiden- en groentetuin van The Rooster, waar nog op traditionele manier geplant en geteeld wordt.

Check-out

Vanaf 750 euro per nacht voor twee personen, met ontbijt.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Gesponsorde service

Lees Meer