Angama, Maasai Mara, Kenia

Door een glazen wand aan de voorzijde heb je een schitterend uitzicht op Maasai Mara, een van de mooiste wildparken van Kenia.

Check-in

Hoog op een steile helling die uitkijkt over de Mara Driehoek in de Rift Valley ligt een van de mooiste kampen van Kenia.

Advertentie
©Angama

Get a room

Angama heeft twee kampen, elk met vijftien suites. De wanden zijn van canvas en ze hebben die typische safaritentdaken, maar ook een glazen wand aan de voorzijde, waardoor je een schitterend uitzicht hebt op Maasai Mara, een van de mooiste wildparken van Kenia. Het design is voor een safarikamp eerder strak, zowel in de tenten als in de gemeenschappelijke zones, waar er een bib met winkeltje is.

©Angama

Out of Africa

Angama doet niet mee met het concept van twee safari’s per dag, het past zich aan de natuur aan en aan de wensen van de safariliefhebber: een tocht met de 4x4 of te voet, voor een uurtje of een hele dag. Vanuit de tent zelf zie je het groot wild voorbijwandelen. Iets verder weg ligt ook de heuvel waar scènes voor ‘Out of Africa’ werden gefilmd. Hier neem je Instagramwaardige foto’s!

Check-out

Vanaf 800 euro per persoon, per nacht, all-in.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Gesponsorde service

Lees Meer