&Beyond Grumeti Serengeti River Lodge, Serengeti, Tanzania

Het interieur vormt een symbiose met het landschap: tinten variëren van aardebruin tot de levendige kleuren van de vissersgemeenschappen rond het Victoriameer.

Check-in

&Beyond Grumeti Serengeti River Lodge onderging vorig jaar een complete revamp en gaat opnieuw open op 6 juni. Het tentenkamp aan de oevers van de Grumeti-rivier, op een steenworp van een van de bekendste doorwaadbare plaatsen van de Serengeti, blijft een van de mooiste plekjes in Tanzania. Zeker tijdens de grote migratiemaanden juni of juli.

Advertentie
©&Beyond
Advertentie

Get a room

De stijl van de tien nieuwe safaritenten is elegant nostalgisch. Ze lijken te zweven over het intense landschap. Alles draait om het mooie, Afrikaanse licht dat de tent binnenkomt, het kingsize bed, het bad en de douche met wauwuitzicht en een privéhottub.

©&Beyond

Wildlife

Het interieur vormt een symbiose met het landschap: tinten variëren van aardebruin tot de levendige kleuren van de vissersgemeenschappen rond het Victoriameer. Overdag zijn er game drives – zonder andere 4x4’s te kruisen in dit rustige deel van het natuurpark. Vanaf het oversized pooldeck hoor je ‘s nachts het water spetteren in de hippopools beneden en hoor je de nijlpaarden grazen.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Gesponsorde service

Lees Meer